We verruilen de wagens voor de fiets...

NIEUWSBRIEF augustus 2021

Hallo allemaal,

Helaas hebben we ook dit jaar geen Volksfeest in de Brinkheurne. Toch willen we dit weekend niet maar zo voorbij laten gaan en daarom hebben wij voor jullie in het weekend van ons volksfeest iets leuks georganiseerd.  

Zaterdag 21 augustus 2021

Wij, het bestuur van de VVB, hebben een fietstocht georganiseerd met een leuke opdracht die je gedurende de route kan uitvoeren.
Hiervoor kan je je opgeven via het formulier op deze pagina.

Je kunt je opgeven als wagen groep of individueel zolang je maar wel duidelijk het aantal personen vermeld die mee doen. Ook willen we graag weten of er kinderen mee komen en hun leeftijd. Dit is voor ons belangrijk omdat we namelijk voor de nodige drankjes en versnaperingen gaan zorgen en wij dan beter in kunnen schatten wat er gehaald moet worden. Opgeven kan tot 8 augustus 2021.

De kosten voor volwassenen zijn
€ 10,00
Kinderen vanaf 12 jaar
  5,00
De betaling vindt plaats bij het startpunt.

We starten om 10.00 uur bij de pomp in de Brinkheurne de fietsroute krijgen jullie daar samen met een koffie of thee  to go en natuurlijk iets lekkers. Onderweg zijn er 4 trefpunten voor een korte stop om iets te eten en te drinken.

We eindigen bij de familie Raterink aan de Kottenseweg 116. 

Daar wordt u de mogelijkheid geboden om gezellig samen na te genieten van deze dag met natuurlijk een drankje en een hapje.

Dit zal allemaal in een open ruimte plaats vinden. 

Denk aan de 1,5 meter afstand ook onderweg, op de plekken waar we elkaar treffen of samen komen geven we elkaar de ruimte. 

 

Laten we er met zijn allen
een mooie dag van maken.

Tot ziens op 21 augustus!

Aanmelden is niet meer mogelijk.