Volksfeest Brinkheurne bestaat 90 jaar!

 
Volksfeest Brinkheurne hield maandagavond 20 januari een drukbezochte ledenvergadering. Zo’n 60 ingezetenen waren naar zalencentrum Reuselink gekomen. Dit jaar viert Volksfeest Brinkheurne haar 90-jarig bestaan. Hier wordt nog bij stil gestaan maar hoe en wat is nog niet exact bekend.
De nieuwe commissieleden zijn Renate Schreurs en Bart Rhebergen, Marten en Annemiek de Jong (met stand-in Remco Schreurs). Marijn Ros volgt haar zus Nardy op in de jeugdcommissie. Michael Ars en Laura Kampshof zijn nog naarstig op zoek naar opvolgers.
Nicky en Dennis Heinne zijn toegetreden tot het bestuur. Onder dankzegging én met een leuke attentie werd afscheid genomen van penningmeester Patricia Schreurs en ‘duizendpoot’ Jan Willem Vervelde. Ook werden de uittredende commissieleden Menno Beukema en Lilian Boonstra en André en Ine Elferink bedankt voor hun inzet.
Van het koningspaar Bertie en Erna Huiskamp ontving het bestuur nieuwe blauwe sjerpen; de huidige zijn 20 jaar oud en niet meer representatief.
Het Brinkheurns Volksfeest wordt gevierd op 21 en 22 augustus. Het programma blijft nog even geheim maar op zaterdagavond kunnen we in ieder geval weer rekenen op een spetterend koningsbal met de topformatie Cabrio!

tekst: Jan Heynen

Shares
Share This