Wij zijn een aantal oud VOLSI leden. Van links naar rechts: Erik te Selle, Jenny Nijenhuis, Jan Lammers, Marijke Stemerdink en Jürgen Jolink.

Wij hebben allemaal al eens in de ontspanningscommissie, feestcommissie, toneelbestuur e.d. gezeten omdat wij de gemeenschapszin als gezamenlijke interesse hebben.

B.A.C. betekent niets anders dan Brinkheurne Activiteiten Club met als doel om gezamenlijk een aantal leuke activiteiten te organiseren mét en vóór de Brinkheurnse intekenaars.  Laagdrempelig en vooral gezellig. Het is dus geen commissie zoals het volksfeest of ontspanningscommissie, maar een club die vooral wat activiteiten wil organiseren met het doel een gezellige avond of middag met elkaar te beleven en om elkaar weer eens wat vaker te treffen en bij te kletsen.

Wij zouden het heel leuk vinden als mensen uit de Brinkheurne zelf met ideeën komen en misschien eenmalig of vaker meedraaien met de organisatie.

Om het laagdrempelig te houden, kan iedereen zich per activiteit aanmelden via de email: bac@brinkheurne.com en wij vragen per activiteit een bijdrage in de kosten. Blijft er wat geld over, dan gaat dat in een drankje of wanneer het daarvoor te weinig is gaat het mee naar de volgende activiteit.  Wanneer er nieuws is of er zijn activiteiten gepland, dan kun je dat zien op de site. Ook gaat er een email rond.

Bij ideeën, opmerkingen of suggesties, niet schromen maar mailen naar: bac@brinkheurne.com