Datum: Augustus 2023

Betreft: Kaarten seizoen 2023/2024

 

Beste intekenaar van de Brinkheurne,

Al een heel aantal jaren organiseert de jeugd – ontspanningscommissie van de Brinkheurne het kaarten op de 2e maandagavond van oktober tot en met maart. Dit gaan we ook aankomend seizoen doen maar in een iets andere vorm.

In overleg met het Woold hebben we een gezamenlijke agenda opgesteld. De agenda is hieronder weergeven en zal ook worden uitgedeeld tijdens het Brinkheurns feest.

9 oktober 2023      
Woold

13 november 2023
Brinkheurne

11 december 2023
Brinkheurne interland tegen Kotten

8 januari 2024
Woold

12 februari 2024
Brinkheurne

11 maart  2024
Woold interland tegen Brinkheurne

Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat we komend seizoen samen met het Woold gaan kaarten. Dit houdt in dat de ene kaartavond bij Reuselink in de Brinkheurne zal zijn en de andere kaartavond in het Juliana gebouw in het Woold.

Daarnaast gaan we per avond 3 rondes spelen. De aanvangstijd blijft 20:00 uur maar door het weghalen van 1 ronde komt er een einde aan de avond voor 23:00 uur. Per avond zijn er nog steeds verschillende prijzen te winnen en deelname blijft gewoon 4 euro per persoon.

Het kaartspel dat we spelen heet Twintigen en dat speelt iedereen nog steeds individueel voor de beker van de eigen buurtschap. Als laatste is helaas het kaarten op oudejaarsdag komen te vervallen.

Kent u het kaarten nog niet maar lijkt het u wel leuk, kom dan ook gewoon want we leggen het graag uit. Ook kan er al een kaartje gelegd worden op de vrijdagmiddag van het Brinkheurns feest.

Wij hopen dat u met ons meegaat naar de kaartavonden in het Woold en dat de Wooldse kaarters bij Reuselink komen, zodat we op alle avonden een grotere groep hebben. Kortom, er veranderd vrij weinig, alleen de locatie af en toe. Maar daar staat tegenover dat er meer kaarters bij elkaar zullen zijn om er een gezellige kaartavond van te maken.

Graag zien we u op de eerste kaartavond op 9 oktober in het Woolds gebouw.

 

Tot dan!

 

Met vriendelijke groet,

De jeugd – ontspanningscommissie van de Brinkheurne