We voelden het al aankomen, maar daarom is de teleurstelling niet minder… Het Brinkheurns Volksfeest 2020 is afgelast. Geen koningsschieten, geen biertje an ‘t schap, geen optocht én geen voorpret… Dat wordt een karige zomer. De corona-catastrofe zit ons feestgangers danig in de weg, want tot 1 september zijn er geen evenementen mogelijk. Daarom verschuiven we de 90ste editie naar 20 en 21 augustus 2021 en maken we er dan een écht knalfeest van!

Omdat er ook verder dit jaar geen grote activiteiten meer georganiseerd worden, heeft het volksfeestbestuur besloten om de zittingsperiode van zowel het bestuur als de commissieleden met één jaar te verlengen.

 

Polonaise met jong en oud op muziek van Concordia tijdens de koffiestop bij de familie Oonk, 2019. (Foto Jan Heynen) 

Brinkheurns Volksfeest 2021

Brinkheurns Volksfeest 2021

Hallo commissieleden en intekenaren,  Op 20 april heeft het bestuur online vergaderd met de gemeenten en andere buurtschappen met betrekking tot het volksfeest. Het ging er o.a. over of het wel of niet mogelijk zou zijn en hoe er wel of niet een volksfeest gehouden...

Geniet weer van heerlijk vers-getapt water

Geniet weer van heerlijk vers-getapt water

Het is weer moge­lijk om van heerlijk vers-getapt water te genie­ten op de pick­nick­tafel die er, na een flinke opknap­beurt, weer als nieuw uit­ziet. De pomp is weer aange­sloten.  

Beste intekenaars van de Brinkheurne

Beste intekenaars van de Brinkheurne

2020 wat een jaar, een jaar waar we nog lang over zullen praten en die we liever zo snel mogelijk willen vergeten. Om te beginnen sta ik even stil bij alle personen die het afgelopen jaar zijn overleden en wens de nabestaanden veel sterkte en kracht, en voor de zieken...

Bezoek ook ons Snuutjesboek:

Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Shares
Share This