Welkom op de site van B.S.V.

De schietvereniging uit de Brinkheurne

Kijk op BSV nieuws voor laaste informatie over seizoen 2023-2024 van WSB

 

Beste Leden BSV,

 

Het was dit jaar een zeer moeilijke taak om een competitie samen te stellen. In eerste instantie had ik half juni de competitie gereed maar toen kwamen er vele wijzigingen waardoor ik genoodzaakt was om in augustus opnieuw te beginnen met de indeling van het wedstrijdrooster. Eind augustus wilde ik het boekje laten drukken maar toen kwamen er nog een paar flinke wijzigingen waaronder het terugtrekken van twee teams.

Dit heeft flinke gevolgen voor de competitie, twee klassen zullen 4 vrije zondagen hebben en dus maar 10 wedstrijden. Omdat alle klassen al bestonden uit 7 teams was daar geen mogelijkheid meer om te schuiven. Om het weer gevuld te krijgen zou er een klasse moeten vervallen maar dat betekent dat ik wederom opnieuw moet beginnen. Daar had ik geen tijd meer voor.

Daarnaast zijn de vooruitzichten nog zeer onzeker of de competitie wel compleet kan worden geschoten. Dit maakt het voor mij ook niet gemakkelijker op

In de bijlagen staan de competitieroosters en de ledenlijsten zoals ze normaal in het boekje staan. Door de vele wijzigingen zou het me niets verbazen dat er nog fouten in staan. Ook kan het best zijn dat de klassen niet zo mooi verdeeld zijn als voorgaande jaren. We moeten het er dit jaar maar mee doen en laten we hopen dat we zonder onderbreking kunnen schieten.

Inmiddels staat de competitie ook op de website.

www.winterswijkse-schietbond.nl

Het drukken van het boekje wachten we nog even af. Hierover zal ik jullie op een later tijdstip informeren.  Vooralsnog heb ik daarvoor nog geen opdracht gegeven.

Nogmaals, het kan best zijn dat het allemaal niet helemaal naar tevredenheid is maar ik heb er zeer veel tijd ingestoken (ik denk wel dubbel zoveel als normaal) om alles zoveel mogelijk in goede banen te leiden. Dit is op dit moment het maximale wat ik kan bereiken. Laten we samen deze competitie zo goed mogelijk laten verlopen en hopen dat de volgende competitie weer “volgens het boekje” gemaakt kan worden.

Graag even een bericht dat je deze mail hebt gelezen, dan heb ik de zekerheid dat iedereen op de hoogte is.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik dat graag.  Alvast dank.

Met vriendelijke groet,

Herbert Legters

Competitieleider WSB

 

—————————-

 

Op 26 september 2021 starten we met de competitie en laten we hopen dat deze op een normale manier zal verlopen.

Op 26 september starten BSV 2 uit tegen Nimrod 4 en BSV 4 begint tegen Nimrod 6, beiden uit.