BTL-tennis competitie

De BTL tennis competie is voor het eerst gespeeld in 2001-2002. Deelnemen in alle categorien was toen nog niet mogelijk maar inmiddels is het spelersbestand en diversiteit zo gegroeid dat het op ieder niveau in bijna iedere categorie mogelijk is deel te nemen aan deze competitie.

De opzet is eenvoudig en dat is om halve competitie “best of three”  te spelen, waarbij je niet gebonden bent aan dag en tijd, zodat het voor iedereen aantrekkelijk is om mee te doen, Immers, je kunt maandagmiddag,zondagmorgen of wat ons betreft donderdagnacht je partij tennissen.
De enige voorwaarde is dat je al je wedstrijden voor de einddatum hebt gespeeld, bij voorkeur op de banen van camping Het Winkel in de Brinkheurne.

De uitslagen kunnen via de site worden gemeld en worden centraal verwerkt en gepubliceerd, zodat iedereen kan zien hoe hij/zij er voor staat.
Als afsluiting van het seizoen organiseren we een toernooi voor alle deelnemers, met na afloop  een traditionele nazit (niet geheel onbelangrijk) en de prijsuitreiking.

De competitie is in principe voor iedereen toegankelijk, dus als het je aanspreekt, ga dan naar de pagina ‘aanmelden.
Ook voor extra informatie en op/aanmerkingen kun je daar terecht.