Brinkheurnse intekenaars, as weekend is er geen feest der feesten en we weten allemaal wel waarom. 
Geen rondje om de school op de klanken van Concordia uit Kotten, geen kaarten, geen kinderspelen, geen Feestkanjer, geen visboer, geen Timp, geen schiettent, geen drankje aan de bar van de Familie Reuselink, geen optocht om te strijden om de Zinken emmer, geen spanning wie wordt de nieuwe jeugdkoning(in)of koningspaar van 2020.
Geen voetjes van de vloer op de klanken vrijdagavond van Hans Roerdink en op zaterdagavond van Cabrio, niks van dat alles.
.
Heb al wel gehoord dat er van alle kanten toch iets wordt gedaan om er een mooi weekend van te maken, en op gepaste afstand moet dat kunnen. Laten we er met z,n allen zorg voor dragen dat we in 2021 wel weer samen kunnen proosten op het feest der feesten. Want samen staan we sterk, blijft gezond.
.
Groetjes Wilma Schurink, voorzitter volksfeest Brinkheurne. 
 
HCR De Lindeboom kent bijzondere geschiedenis

HCR De Lindeboom kent bijzondere geschiedenis

HCR De Linde­boom - met vijfde ge­ne­ra­tie Stemer­dink - kent bij­zon­dere ge­schie­denis Al ruim anderhalve eeuw is het goed toeven bij De Lindeboom aan de Kottenseweg in Brinkheurne. Kooplieden, hotelgasten, buurtlui, clubmensen, toeristen of feestgangers; iedereen...

Brinkheurnse Vrijheidsboom

Brinkheurnse Vrijheidsboom

Brinkheurnse Vrijheidsboom symboliseert met gestileerde lindeboom vruchtbaarheid en verbinding Op zaterdagmorgen 10 december onthulde wethouder Sandra Metaal-ten Dolle nabij de Schoolpomp in Brinkheurne de eerste Vrijheidsboom Mooi in het groen en omzoomd met...