Brinkheurnse intekenaars, as weekend is er geen feest der feesten en we weten allemaal wel waarom. 
Geen rondje om de school op de klanken van Concordia uit Kotten, geen kaarten, geen kinderspelen, geen Feestkanjer, geen visboer, geen Timp, geen schiettent, geen drankje aan de bar van de Familie Reuselink, geen optocht om te strijden om de Zinken emmer, geen spanning wie wordt de nieuwe jeugdkoning(in)of koningspaar van 2020.
Geen voetjes van de vloer op de klanken vrijdagavond van Hans Roerdink en op zaterdagavond van Cabrio, niks van dat alles.
.
Heb al wel gehoord dat er van alle kanten toch iets wordt gedaan om er een mooi weekend van te maken, en op gepaste afstand moet dat kunnen. Laten we er met z,n allen zorg voor dragen dat we in 2021 wel weer samen kunnen proosten op het feest der feesten. Want samen staan we sterk, blijft gezond.
.
Groetjes Wilma Schurink, voorzitter volksfeest Brinkheurne. 
 
Brinkheurns Volksfeest 2021

Brinkheurns Volksfeest 2021

Hallo commissieleden en intekenaren,  Op 20 april heeft het bestuur online vergaderd met de gemeenten en andere buurtschappen met betrekking tot het volksfeest. Het ging er o.a. over of het wel of niet mogelijk zou zijn en hoe er wel of niet een volksfeest gehouden...

Geniet weer van heerlijk vers-getapt water

Geniet weer van heerlijk vers-getapt water

Het is weer moge­lijk om van heerlijk vers-getapt water te genie­ten op de pick­nick­tafel die er, na een flinke opknap­beurt, weer als nieuw uit­ziet. De pomp is weer aange­sloten.  

Beste intekenaars van de Brinkheurne

Beste intekenaars van de Brinkheurne

2020 wat een jaar, een jaar waar we nog lang over zullen praten en die we liever zo snel mogelijk willen vergeten. Om te beginnen sta ik even stil bij alle personen die het afgelopen jaar zijn overleden en wens de nabestaanden veel sterkte en kracht, en voor de zieken...

Bezoek ook ons Snuutjesboek:

Aankomende activiteiten

Geen activiteiten.

Shares
Share This