We verruilen de wagens voor de fiets...

NIEUWSBRIEF augustus 2021

Hallo allemaal,

Helaas hebben we ook dit jaar geen Volksfeest in de Brinkheurne. Toch willen we dit weekend niet maar zo voorbij laten gaan en daarom hebben wij voor jullie in het weekend van ons volksfeest iets leuks georganiseerd.  

Zaterdag 21 augustus 2021

Wij, het bestuur van de VVB, hebben een fietstocht georganiseerd met een leuke opdracht die je gedurende de route kan uitvoeren.

START: tussen 10 en 12 uur bij de pomp.

AFTERPARTY: na 14  uur bij Fam. ten Damme Slingeweg 1

Hiervoor kan je je opgeven via het formulier op deze pagina.

Je kunt je opgeven als wagengroep of individueel zolang je maar wel duidelijk het aantal personen vermeld die mee doen. Ook willen we graag weten of er kinderen mee komen en hun leeftijd. Dit is voor ons belangrijk omdat we namelijk voor de nodige drankjes en versnaperingen gaan zorgen en wij dan beter in kunnen schatten wat er gehaald moet worden. Opgeven kan tot 18 augustus 2021.

De kosten voor volwassenen zijn
€ 10,00
Kinderen vanaf 12 jaar
  5,00
De betaling vindt plaats bij het startpunt, we verzoeken jullie om zo veel mogelijk met gepast geld te komen! 

Wij hebben heel veel reacties gekregen over de fietstocht die we hebben georganiseerd. 

Veel mensen vinden de afstand ( ongeveer 40 km. ) erg lang, zowel voor volwassenen als voor jonge kinderen die al wel zelf fietsen was dit te veel. We hebben na spoedberaad met het bestuur daarom een aantal aanpassingen gedaan zodat ook zij mee kunnen doen. Hierbij laten wij jullie weten wat de veranderingen zijn. 

De afstand: De route is ongeveer 40 km. Maar het is mogelijk om eerder af te haken en naar het eindpunt te gaan. De personen die weten dat ze niet de totale route gaan fietsen, verzoeken we later te starten. Diegene die 30 of 40 km fietst starten om 10.00 uur, de personen met een kortere route starten rond 11 uur of later. Uiterlijk 12 uur moeten de laatste weg zijn. Jullie hoeven niet te melden of je een lange of korte route rijdt. Wij gaan in de beschrijving van de route aangeven hoeveel km. welk punt onderweg ongeveer is. Heb je er genoeg van dan vertrek je naar het eindpunt. 

Maar let op! Jullie worden niet eerder dan 14.00 uur op de eindbestemming verwacht, ivm de voorbereidingen. Houd daar dus zelf rekening mee als je je starttijd bepaald of wanneer je terug fietst naar de eindbestemming. 

Stoppunten: Er zijn geen stoppunten aangegeven onderweg. Jullie krijgen bij aanvang van de fietstocht een tas met drinken en heerlijke versnaperingen mee en houden zelf pauze onderweg zo vaak en zo lang als je wil met in acht neming van de huidige regels. De koffie en thee to go bij de start blijft. 

De eindbestemming: Ook die hebben wij op verzoek aangepast. 

Wij hebben de fam. ten Damme aan de Slingeweg 1 bereid gevonden om de fietstocht bij hun achter thuis te mogen eindigen. Er worden tafels en stoelen neer gezet en het zal mogelijk zijn om onder het genot van een hapje en een drankje de dag samen af te sluiten. De jeugdcommissie organiseert een aantal activiteiten voor de kinderen zodat er ook voor hun iets te doen is. 

De personen die om wat voor reden dan ook niet mee kunnen doen met de fietstocht zijn van harte welkom om zich vanaf 14.00 uur bij ons aan te sluiten op de Slingeweg 1. 

Wel aanmelden en erbij vermelden dat u om 14.00 uur op de after party komt. 

Wat het zelfde is gebleven: Aanmelden uiterlijk 18 augustus 2021 op www.brinkheurne.com 

Laten we er met zijn allen
een mooie dag van maken.

Tot ziens op 21 augustus!

Geef je op en fiets gezellig mee, of kom alleen naar de After Party (na 14 uur).
De afstand van de route is max. 40 km, je bepaalt echter zelf hoe laat je start, hoe vaak je pauzeert en hoe ver je fietst. Je krijgt een tas met drinken en versnaperingen mee.

Aanmelden kan niet meer.

 

Denk aan de 1,5 meter afstand ook onderweg.

Op de plekken waar we elkaar treffen, pauze houden of samen komen geven we elkaar de ruimte.

Het bestuur bedankt iedereen voor het mee denken en wij hopen dat we met deze aanpassingen iedereen een kans hebben geboden om aan deze dag mee te kunnen doen.

Shares
Share This