NIEUWSBRIEF januari 2022

Hallo allemaal, 

Als bestuur van het volksfeest Brinkheurne willen wij jullie even op de hoogte brengen van een aantal zaken aangaande de vereniging, het is nog al stil van onze kant en door al die coronamaatregelen lijkt het of er niets meer gebeurd, maar wij zitten niet stil. 

Zoals de meeste van jullie wel weten brengen we in december altijd de uitnodigingen voor de jaarvergadering rond. Afgelopen december hebben we echter pas op de plaats gemaakt omdat we in het nieuws vernamen dat we misschien weer in lockdown zouden gaan. Helaas was dit zo en hebben we besloten de uitnodigingen later rond te brengen. Nu de lockdown na de 15e verlengd is gaat de jaarvergadering voorlopig niet door. Deze stond namelijk gepland op maandag 24 januari a.s 

Op dit moment kunnen wij ook nog geen nieuwe datum inplannen omdat we nog niet weten hoe lang deze maatregelen van kracht blijven. Zodra er de mogelijkheid is om de jaarvergadering te houden krijgen jullie van ons een uitnodiging in de bus. 

Gezien de huidige situatie kan dit echter nog wel even duren. 

Verder zijn wij als bestuur achter de schermen volop bezig met de voorbereiding betreffende het volksfeest voor dit jaar. We gaan gewoon weer vol goede moed beginnen aan onze taken in de hoop dat we in augustus volksfeest kunnen vieren. Het begin is er, de muziek voor de zaterdagavond is geregeld, de rest volgt. Maar het blijft afwachten of het dit jaar wel gaat lukken. We zullen jullie blijven informeren over de gang van zaken. 

We wensen jullie het beste en blijf gezond. 

Het Bestuur Vereniging Volksfeest Brinkheurne