Reglement

1.Opgave kan worden gedaan bij Rudy Schreurs, Jan Nijenhuis of Gert Hoijtink   en via de pagina  Aanmelden‘.

2.De competitie staat in principe voor iedereen open. Meedoen in het enkelspel kost €40,- , meedoen in het dubbelspel kost €20,- De baanhuur wordt centraal geregeld. Bij reservering van de baan moet men even melden dat het een wedstrijd in competitieverband betreft.

3.Deelnemen is mogelijk in alle drie categorieën (enkel, dubbel en mix dubbel)

4.De competitie bestaat uit poules van max.8 personen/teams.

5.Wedstrijden worden bij recreatiecentrum het Winkel gespeeld.

6.Wedstrijden worden onderling geregeld.

7.Wedstrijden bestaan uit 2 gewonnen en dus maximaal 3 sets.

8.Wedstrijden worden volgens de normale spelregels gespeeld.

9. Sets worden door tiebreaks beslist.

10.Wanneer een van de spelers/teams tijdens een wedstrijd moet opgeven, wint de ander automatisch. In de afgebroken set krijgt de winnaar de games die nodig zijn om die set te winnen (6 of 7), de overige set eindigt in 6-0.

11.Alleen bij blessures kan de samenstelling van een team wijzigen, deze wijziging is onomkeerbaar.  Raakt een speler geblesseerd en hij/zij kan de competitie niet afmaken dan zijn de te nemen stappen als volgt: Probeer eerst zelf voor een vervanger te zorgen (vervanger kan niet al in dezelfde categorie spelen). De uitslagen van de wedstrijden die al gespeeld zijn, blijven staan. Als tweede neem contact op met de organisatie. Als de organisatie ook geen mogelijkheden ziet, wordt de speler/team terug getrokken uit de competitie en worden de al gespeelde wedstrijden uit de stand geschrapt.

12.Wedstrijden worden in principe zonder scheidsrechter gespeeld, maar een ieder is vrij om een door beiden geaccepteerde scheidsrechter aan te wijzen.

13.Uitslagen worden door de winnaars doorgegeven en kunnen via de internetpagina gemeld worden, maar natuurlijk ook nog altijd ingeleverd worden bij Rudy Schreurs, Gert Hoijtink en Jan Nijenhuis via e-mail en bestaan uit: wie tegen wie, de winnaar en de setstanden.

14.Om in aanmerking te komen voor een eindklassering moet je alle wedstrijden voor de eind datum gespeeld hebben. In principe promoveren/degraderen twee personen/teams.

15.Een gewonnen wedstrijd is 2 punten waard.

16.De ranglijst wordt bepaalt door het aantal punten.

17.Bij gelijke stand beslist het onderling resultaat.

18.Bij gelijke stand tussen meer dan 2 personen/teams en ieder heeft een keer van een van de anderen gewonnen, beslist het setgemiddelde, daarna het gamegemiddelde.

19.Uitslagen en standen worden op Internet gezet. 

20.Bij alle overige gevallen beslist de organisatie.

21.Deelname geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie en de baaneigenaar kunnen op geen enkel manier aansprakelijk worden gesteld.